Categorieën
Home Nieuws

Maak samen een plan

Eigen Kracht Centrale is een burgerinitiatief waarbij mensen in een moeilijke situatie de kans vragen hun zorgen te delen met familie, vrienden en kennissen om zo een plan van aanpak te maken.
We doen dit door deze mensen bijeen te brengen op een Eigen Kracht-conferentie.

Categorieën
Home Nieuws

Burgers aan zet

We zijn 1 van de 5 partners in het samenwerkingsverband “BurgersAanZet”. Deze organisaties werken krachtgericht en netwerkversterkend via voornamelijk vrijwilligers. We geloven in de weerbaarheid en creativiteit van mensen. We geloven in ieders vermogen om samen met anderen hun leven invulling te geven en het in handen te houden. Wat we precies doen binnen “BurgersAanZet” kan je vinden op de website? www.burgersaanzet.be

 

Categorieën
Home Nieuws

EK©-ontmoetingsdag

zaterdag 11 juni 2022:

Hoera, ’t is feest!

Samenredzaamheid mogelijk maken! Dat doen Eigen Kracht-vrijwilligers.

We nodigen je met veel plezier uit: om eindelijk weer met onze Eigen Kracht-community samen te komen, elkaar te inspireren, jullie te informeren, ervaringen uit te wisselen en vooral te genieten van het samen zijn.

Graag maken we er samen met jullie een feestelijk weerzien van: na enkele jaren opnieuw in levende lijve. Samen klinken we op wat EK© met ons doet! We voorzien een broodjeslunch, taart en bubbels…

Dat plezier willen we vermenigvuldigen door het te delen. Dus, breng – als EK-vrijwilliger – zeker een nieuwsgierige mee, aan wie je wil tonen waarom EK© voor jou een feestelijke aangelegenheid is.

Van harte welkom aan jou en je genodigde. We vragen (ook aan de gasten) om je in te schrijven voor deze dag. Hou je mail in gaten voor de inschrijvingslink. Praktische info over het programma, de locatie en bereikbaarheid ontvang je bij inschrijving. Meer info bij: [email protected].

Hopelijk tot de 11e juni!

EKc interne info juli 2021

Sorry you have no rights to view this entry!

Categorieën
Home

SHOP JIJ ONLINE? MAAK EEN EXTRA KLIK VIA TROOPER EN JE STEUNT EK©

De feestdagen zijn in aantocht en in tijden van Corona snellen we niet met ons allen naar de dichtstbijzijnde winkelstraat, maar wordt er heel wat online aangekocht. Hieromtrent doen wij vanuit EK© graag een warme oproep om Trooper te gebruiken. Door eerst naar de site van Trooper te gaan en hier zowel Eigen Kracht Centrale als de shop waarbij je wil winkelen te selecteren, doe je je aankoop verder net als anders én steun je, via slechts enkele extra klikjes, EK©. Telkens wanneer je met Trooper iets koopt, gaat er namelijk een percentje naar onze organisatie, zonder dat je iets extra hoeft te betalen. Op deze manier hopen we om in 2022 een extra conferentie aan te kunnen bieden aan iemand met een hulpvraag en waarvoor we geen subsidies ontvangen. Dus, wanneer je de volgende keer online een aankoop doet, probeer dan zeker Trooper eens uit! Alvast bedankt en een hartverwarmende decembermaand gewenst!

EKc interne info Week van de Vrijwilliger

Sorry you have no rights to view this entry!

Categorieën
Vrijwilligers

Prettige feesten vanuit EK© dec 2020

Eigen Kracht Centrale vzw wil samenredzaamheid meer mogelijk maken in onze maatschappij en wil hiertoe inspireren en motiveren.
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat jij, een van je collega’s of je organisatie met ons contact opnam voor overleg, info of opleiding. We willen je dan ook uitnodigen om met Eigen Kracht-conferenties aan de slag te gaan. Je kan je onderaan steeds uitschrijven voor deze berichten.

https://mailchi.mp/50e0c48f2afe/vzw-ekc-ekc-nieuws-juni-6474122

Categorieën
Home Nieuws

Toegang tot het intranet voor onze (opgeleide) vrijwilligers

Om toegang te krijgen tot het intranet, moet je als vrijwilliger ingelogd zijn. Hiervoor ontving je een automatische mail met een link erin, om een wachtwoord in te stellen. Graag zetten we je op gang met deze powerpoint: die legt je stap voor stap uit hoe je kan inloggen. Succes!

Categorieën
Vrijwilligers

EKc-nieuwsbrief april 2020

Beste EK©-partner,
 
Het is een tijdje geleden dat jullie nieuws van ons ontvingen. Het leek misschien alsof onze werking sinds de lock-down stillag maar niets is minder waar!
Meer dan ooit wordt nu een beroep gedaan op solidariteit, verbondenheid, medewerking, bereidwilligheid, begrip, empathie en creativiteit. Laat dit nu toevallig begrippen zijn die EK©-vrijwilligers niet vreemd zijn. Meer nog, ze zijn inherent aan onze werking omdat ze aan de basis liggen van het besluitvormingsmodel dat we uitdragen. 

https://us16.campaign-archive.com/?u=d80444168c0917dc64ca2ea93&id=4b3214f2c7

EKC interne info februari 2021

Sorry you have no rights to view this entry!