Categorieën
Home Nieuws

Werken bij EK©

Eigen Kracht Centrale vzw werkt al meer dan 15 jaar rond het organiseren van Eigen Kracht-conferenties voor gezinnen. In een Eigen Kracht-conferentie worden alle belangrijke personen rond iemand samengebracht in een bijeenkomst om samen een plan uit te werken dat een oplossing geeft voor een gezin of persoon. Het gaat om familie, vrienden, buren …

Het Eigen Kracht-plan is het resultaat van de bijdrage van elk van de mensen die in de eigen kring besluiten wie wat concreet gaat doen om het gestelde probleem op te lossen. Regelmatig wordt ook professionele hulpverlening betrokken als dit nodig is om de kring te ondersteunen. Ervaringen tonen aan dat zo’n conferenties vaak tot verrassende en creatieve oplossingen kunnen leiden voor probleemsituaties. Door deze werkwijze worden verborgen krachten binnen de context geactiveerd. De vrager om hulp behoudt ook maximaal zelf de regie over zijn eigen leven, dus ook zijn waardigheid. Ook dat werkt aanmoedigend voor iedereen in de kring.

Vacature

EK© zoekt (een) Polyvalente medewerker(s) om de staf te versterken. EK© bestaat uit een staf van vrijwillige medewerkers, administratieve en polyvalente medewerkers en een directeur. Binnen het team zijn er verantwoordelijkheidsgebieden verdeeld. Deze kunnen gecombineerd worden tot een deeltijdse of voltijdse functie. Solliciteren kan t/m 9 oktober 2022.

Meer weten over de vacature? Klik hier.